mandag 27. april 2009

Isaac 11 uker


Isaac er nå 11 uker gammel, og han er en liten tøffing. Han begynner å bli litt mer selvstendig og trygg i sine nye omgivelser, og han har vært alene i en times tid av gangen. Da bruker vi buret hans - det er nok det tryggeste både for han og oss. 

Vi trener litt hver dag - sitt, kom hit, kontaktøvelser og pelsstell. Han må sitte pent før han får maten sin. 

Han er kjempeglad når det kommer noen på besøk, og han har vanskeligheter med å roe seg ned mange ganger. Da prøver vi å overse ham til han har tatt det litt mer med ro. Han får av og til et "kick" - løper rundt, biter oss i buksene og raser omkring.. Vi prøver alt vi har lært om å overse, roe ned, være strenge osv. - ikke alltid med ønsket resultat. Han gir seg ikke! Noen som har gode tips?

Søndag fikk han en liten vask med litt føning og børsting. Ville gjerne bite i håndklær, ledninger og hender - men han er iallfall ikke redd for verken vann eller hårtørrer.

Han våkner nokså presis kl 05.30 og gjør da fra seg i hagen. Så sover vi et par timer til etterpå. Vi ser fram til at han blir i stand til å vente litt lengre før første do-besøk.

2 kommentarer:

  1. Ragnhild Bjaanes28. april 2009 kl. 12:15

    Så søtt bilde av "brødrene" ;) Jeg kan se at han har blitt større siden jeg reiste. Gleder meg til å se ham igjen om tre uker :)

    SvarSlett